среда, 22 апреля 2020 г.



«РІВНЯННЯ НА ОСКАРА» =
спілкування із читачами «Трибунки»…

Поки одні критикують карантин, обурюються його несподіванками та іншими негараздами, або навпаки під час самоізоляції «відключаються» від соціуму, бо усе вже людям дуже набридло, інші наші молоді співвітчизники тримають «рівняння на Оскара» та активно спілкуються із читачами найстарішої газети Харківщини «Трибуна трудящих». Адже цікаві люди живуть десь поруч з нами?
Отож, спробуємо знайти навіть у нинішніх реаліях свій позитив?

Варто одразу розвіяти стереотипи про зіпсовану ментальність нашої молоді та суцільну «комерціалізацію» сучасної преси. Після екскурсії до редакції «Трибунки» наприкінці 2019-го тепер ми можемо сміливо і відверто назвати цю газету нашим медіа-партнером. Бо за цей час тут з’явилися публікації наших авторів-гуртківців. Добре й те, що тут на шпальтах видання є місце невигаданим історіям про нормальних людей, можливо поки ще мало відомих, порівняно із політиками чи зірками шоу-бізнесу, але доволі цікавих особистостей, які цілком достойні нашої суспільної уваги читачів. 
І прикладом тому є нещодавній авторський дебют учасниці гуртка «Моя майбутня професія» ЦДЮТ № 5 з Харкова, 10-класниці 126-ї харківської школи Марини Харченко. Вона створила свій перший нарис про молодого артиста цирку Тараса Корніловського, що вже здобув чимало нагород.

Ми ще подаруємо Марині її авторський перший примірник газети (після завершення карантину), бо усі письменники і газетярі чудово розуміють сенс і зміст цієї події ― першої публікації для молодого автора. 
А поки що привітаємо Марину з дебютом і поінформуємо читачів про місце (віртуальної) зустрічі із нашим артистом: Тарас равняется на… ОСКАРА/https://tribune.com.ua/archives/4548. Це сайт «Трибунки», куди ми запрошуємо на знайомство з героєм авторського сюжету Марини Харченко, опублікованого 06.04.2020. А ще там можна знайти чимало іншим цікавих публікацій.

Леонід Гапєєв,
керівник гуртка «Моя майбутня професія» ЦДЮТ № 5 з Харкова


фото з сайту газети https://tribune.com.ua/archives/4548

Комментариев нет:

Отправить комментарий