вторник, 21 января 2020 г.



«БУДИНОК ЩАСТЯ»
У ХАРКІВСЬКІЙ
БІБЛІОТЕЦІ ТОЛСТОГО

Нещодавно учасники гуртка «Моя майбутня професія» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міськради відвідали Харківську бібліотеку Толстого. Креативний урок щастя, під час якого гуртківці робили свої інтерпретації на теми обраних літературних творів створив справжнє відчуття позитиву. Адже творчий саморозвиток надає кожному з нас приємні сюрпризи. Це чудова нагода спробувати себе для охочих і небайдужих, за що ми дуже вдячні бібліотекарям цього закладу.
БУДИНОК ЩАСТЯ: надія є завжди! Саме так можна назвати творчу читацьку інтерпретацію у виконанні ЕЛІНИ ДРОБКО на тему твору «Планета Ді-Пі» відомого за кордоном українського письменника, журналіста і публіциста ХХ століття, редактора часопису «Волинь» Уласа Самчука. До речі, 115 років з дня народження Уласа Олексійовича Самчука Україна та його мала Батьківщина (Рівненщина) відзначатимуть 20 лютого. А ще літературний музей м. Рівного вперше цього року оголосив конкурс для учнівської молоді, які можуть із широким загалом поділитися власним баченням та враженнями від творчості Уласа Самчука.
Гарно жити на Батьківщині, коли тебе оточують природа, друзі, рідні, знайомі. Але приходить час, коли треба кудись від’їжджати. Сум настає в одну мить. І тут на допомогу приходить будинок щастя: всі наші спогади, думки, події, які звеселяють життя. Така хатинка є у кожної живої душі на планеті. Ця «формула щастя» супроводжує нас у житті. Не треба впадати у відчай, коли здається, що надії вже немає. Адже вона є завжди! — у цьому переконує ЕЛІНА ДРОБКО, наша активна учасниця гуртка, авторка арт-малюнку «Будинок щастя», який також містить її цікаві та досить сучасні публіцистичні роздуми-інтерпретації на тему цього актуального і сьогодні твору.
Леонід ГАПЄЄВ,
керівник гуртка «Моя майбутня професія» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міськради

Фото автора














Комментариев нет:

Отправить комментарий