пятница, 27 декабря 2019 г.


ДЕБЮТ У ГАЗЕТІ:
ЩАСЛИВІ РАЗОМ !

Сьогодні усім нам, і дітям, і дорослим хочеться побільше добра, гармонії, позитиву. І не лише в інформаційному просторі, але й у реальному житті. Для ЕЛІНИ ДРОБКО, учасниці гуртка «Моя майбутня професія» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міськради, 8-класниці 126-ї харківської школи, яка побувала в якості громадського кореспондента на показі Різдвяної кантати «Щасливі разом» — музично-театралізованої вистави від ГО «Всеукраїнське Молодіжне Спілкування» у Палаці студентів НТУ «ХПІ» цей позитив має особливе значення.

Адже наша молода авторка отримала свою першу газетну публікацію у найстарішому друкованому виданні Харківщини — «Трибуна трудящих», № 62 взимку наприкінці 2019-го. Пригадуючи свої студентські роки, автор цих рядків тоді у 90-ті теж взимку побачив опублікованим свій перший матеріал на останній сторінці обласної газети «Панорама» із красномовною назвою «Лотос цветет даже зимой» про фестиваль індійської музики. І той, і нинішній заголовки у газеті редколегія залишила незмінними в первозданній авторській інтерпретації. Це теж, певною мірою, є символічним, чи не так?
А тому сьогодні цілком логічно буде привітати нашу авторку із дебютом у газеті. А ще від себе особисто та від імені гуртківців хочу подякувати відповідальному редактору газети «Трибуна трудящих» Василю Васильовичу ЧИГРИНУ за конструктивну співпрацю і надані можливості для творчого і професійного розвитку наших молодих авторів.

На фото:
ЕЛІНА ДРОБКО із авторським примірником газети «Трибуна трудящих»

Леонід ГАПЄЄВ,

керівник гуртка «Моя майбутня професія» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міськради, член Національної спілки журналістів України




Комментариев нет:

Отправить комментарий