воскресенье, 1 декабря 2019 г.



ПРО ТИХ,
ХТО «ПОЗА КАДРОМ»

― Тепер ми будемо знаменитими? ― із радісною посмішкою запитала у педагога старшокласниця.
― Певною мірою, так. Бо кожен з нас створює власну історію сьогодення, усміхнено відповів їй педагог.

Цей уривок із діалогу має цілком реальне підґрунтя. Раніше ми розповідали про цікаву екскурсію, коли учасники гуртка «Моя майбутня професія» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міськради (серед них і учні 126-ї Харківської школи) вирушили у світ професійної духової музики та відвідали звітний концерт відділення духових і ударних інструментів у Харківській середній спеціалізованій музичній школі-інтернаті (11-річці).
Позашкільна освіта і співтворчість молоді проявляються по-різному. Ми відвідали цікавий захід, сконцентрували увагу на музичній творчості, виконавській майстерності та артистизмі молодих професійних музикантів. Тепер наші гуртківці теж потрапили на шпальта газети «Трибуна трудящих». Адже це видання не живе у гонитві за сенсаціями «зіркового» життя знаменитостей, а приділяє увагу різним темам, що стосуються різноманітного життя пересічних читачів.
До речі, серед них є також батьки і діти, учасники гуртка «Моя майбутня професія». Отож, знайомтесь, на фото- з краю праворуч Еліна Дробко із свіжим примірником газети «Трибуна трудящих». (Її першу замітку із назвою «БАГАТО НОВИХ ВРАЖЕНЬ» читайте за посиланням: ПРАВО ЗНАТИ ЧАС ДІЯТИ! Блог Леоніда Гапєєва http://leonidgapeev.blogspot.com/28.11.2019)

Леонід Гапєєв,
керівник гуртка «Моя майбутня професія» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міськради

фото автора







Комментариев нет:

Отправить комментарий