понедельник, 2 декабря 2019 г.


Молоді залізничники проти СНІДу

Цього разу вашій увазі пропонується авторський репортаж ОЛЕГА КОЛІСНИКА про проведену 1 грудня антиснідівську акцію на вокзалі Харків-Пас.

Громади мають значення

Під таким гаслом проводився Всесвітній день боротьби зі СНІДом у цьому році і вже традиційно молодіжна рада Дорпрофсожу також взяла участь у цьому заході та провела 1 грудня антиснідівську акцію на вокзалі Харків-Пас.
Молоді профспілкові активісти безкоштовно роздавали контрацептиви та брошури, з яких можна було дізнатися як передається ВІЛ, як цього уникнути та як правильно оберігатися.
Мета акції ― привернути увагу суспільства до цієї проблеми, здорового способу життя, безпечної поведінки, а також виробити активну життєву позицію у молодих людей.
В Україні за десять місяців цього року зареєстровано більш ніж 13 тисяч нових випадків захворювання на ВІЛ.
Всього в Україні, по даним ЦОЗ, на 1 жовтня 2019 року під медичним наглядом знаходилось 136 тисяч ВІЛ-інфікованих громадян. При цьому відмічається, що рівень поширеності ВІЛ серед української молоді у віці 15-24 роки має стабільну тенденцію до зниження, що може свідчити про ефективність профілактичних заходів та стабілізації епідемічної ситуації по ВІЛ - інфекції.
Всесвітній день боротьби зі СНІДом став одним з найбільш визнаних міжнародних днів здоров’я і важливою можливістю для підвищення рівня обізнаності про це захворювання та його профілактику.
ОЛЕГ КОЛІСНИКмолодіжна рада Дорпрофсожу Південної

Від імені редактора та постійного автора блогу «ПРАВО ЗНАТИ — ЧАС ДІЯТИ!» хочу повідомити про можливість кожному охочому долучитися до групи у ФБ «Профспілкове життя Південної» https://www.facebook.com/groups/1947386935551611/?ref=br_rs







Комментариев нет:

Отправить комментарий