четверг, 31 октября 2019 г.




РІЗНІ ТОЧКИ ЗОРУ
ПРО МАЙБУТНЮ ПРОФЕСІЮ

Сьогодні в еру сучасних інформаційних та комп’ютерних технологій здатність молоді критично мислити і вільно висловлювати власні думки, переконувати у тій чи іншій життєвій позиції залишається одним із загальнодержавних завдань на рівні суспільства та освіти в цілому. Адже мова йде про творчий розвиток інтелекту особистості. Це, безумовно, є пріоритетом для дорослих та однією із важливих мотивацій нашого вибору суспільно важливих проектів та участі в них.
Молоді автори під час канікул десь подорожують або серйозно розмірковують про різні професії. Вони не завжди розповідають про це одноліткам чи дорослим, але згодом їхні власні роздуми можуть стати інтелектуальним поштовхом для роздумів серед широкого загалу потенційних читачів.
Переконаний, що нашим авторам-гуртківцям вдалося донести до уважного і прискіпливого журі свою точку зору. За підсумками проведеного обласного літературного семінару «Молода Слобожанщина», що вперше відбувся у форматі конкурсного змагання серед авторів молодшого віку, в номінації «Публіцистика» Дар’ю Бацько (автора дорослих критичних міркувань про журналістську професію) та Діану Шерстюк (автора, який популяризує культурний туризм по-українськи) нагороджено дипломами Харківської обласної організації Національної спілки письменників України (ІІІ місце у номінації «Зелений пагін»).
Вітаємо наших авторів та бажаємо їм і надалі не обминати увагою цікаві теми для можливих майбутніх творів. Бо щось цікаве, але дещо не помітне сьогодні, може стати культурним надбанням у перспективі.

Леонід Гапєєв,
керівник гуртків «Точка зору» та «Моя майбутня професія» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міськради,
член Національної спілки журналістів України

фото автора





Комментариев нет:

Отправить комментарий