понедельник, 14 октября 2019 г.





ВІД БАЙДУЖОСТІ
ДО ПОРОЗУМІННЯ…

Як ви гадаєте, чи можливо взагалі створити більш доброзичливі і позитивні стосунки у класі серед підлітків? Є цілком реальна відповідь на це питання. Її знайшов на власному життєвому досвіді Володимир Домбровський, учасник гуртка «ТОЧКА ЗОРУ» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міської ради, учень 136-ї школи.

Такі життєві історії є особливо цінними для сучасного читача саме тим, що автор ділиться власним життєвим досвідом і спостереженнями, роздумами після пережитого. І тоді сюжет ще більше переконує нас своєю життєвістю, дієвістю і реалістичністю.
Приємно і важливо для нас, педагогів і батьків, згадати і про те, що публіцистичний твір «МІЙ КЛАС: ВІД БАЙДУЖОСТІ ДО ПОРОЗУМІННЯ…» знайшов свої позитивні відгуки серед дорослих читачів. За підсумками проведеного обласного літературного семінару «Молода Слобожанщина» (що відбувся у форматі конкурсного змагання серед авторів молодшого віку) в номінації «Публіцистика» Володимира Домбровського нагороджено дипломом Харківської обласної організації Національної спілки письменників України (ІІ місце у номінації «Зелений пагін»).
Такі сюжети цікаві й актуальні тим, що не лише розкривають проблеми людських стосунків серед представників сучасної молоді шкільного віку, але й тим, що спонукають замислитися кожного з нас про цілком реальні загальнолюдські цінності.

Леонід Гапєєв,
керівник гуртка «Точка зору» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міськради





Комментариев нет:

Отправить комментарий