пятница, 11 октября 2019 г.




КНИГА ВМІЄ ГОВОРИТИ?

Скажіть, ви полюбляєте читати книжки? Тоді можете пригадати недавній репортаж «ЕНЕРГЕТИКА СЛОВА І ШВИДКОПЛИННИЙ ЧАС…» (на сторінці у Фейсбуці 04.10. 2109 та на блозі «ПРАВО ЗНАТИ ― ЧАС ДІЯТИ!» блог Леоніда Гапєєва 07.10.2019) про проведення обласного літературного семінару «Молода Слобожанщина» в Будинку письменників Харківської обласної організації Національної спілки письменників України.

Приємно згадати, що серед нагороджених юних авторів є і наші діти. Якщо ви дійсно полюбляєте читати книжки, і раптом книга почне говорити, ви здивуєтеся? А професійні і досвідчені дорослі письменники, прозаїки цілком повірили юному автору, бо створене ТЕТЯНОЮ НЕПОЧАТОВОЮ, учасницею гуртка «ТОЧКА ЗОРУ» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міської ради, водночас ученицею 136-ї школи маленьке публіцистичне диво має цілком реальну і дорослу мету ― навчити дітей поважати одне одного.
У номінації «Публіцистика» автора кумедної і водночас дуже повчальної історії «КНИГА, ЯКА ВМІЄ ГОВОРИТИ» нагороджено дипломом Харківської обласної організації Національної спілки письменників України (ІІ місце у номінації «Зелений пагін»).
Отож, цей сюжет про Книгу, яка вміє говорити, цілком заслуговує на те, щоби стати популярним серед сучасної української молоді, а також серед молодих і більш дорослих читачів.
Леонід Гапєєв,
керівник гуртка «Точка зору» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міськради





Комментариев нет:

Отправить комментарий