вторник, 1 октября 2019 г.



ПОШУК ЩАСТЯ
У ТВОРЧОСТІ

Напевно, для кожного з нас поняття щастя втілюється у життя по-різному. Тут є багато (духовних, матеріальних, творчих та інших) аспектів. Важливо те, що наші автори-гуртківці «Точки зору» ЦДЮТ № 5 Харківської міськради не залишаються осторонь цих життєвих спостережень та процесів. А громадськість не залишається байдужою, помічаючи їхню творчу і соціальну активність.

Варто нагадати, що на початку літніх канікул, ми проводили заняття на цю тему і автором було створено матеріал «УРОКИ ЩАСТЯ, ХВИЛІ ПОЗИТИВУ…». Тоді ми докладно розповіли про учасників гуртка «Точка зору», що займаються на базі 136-ї школи, які отримали свої цікаві призи в якості заохочення за популяризацію актуальних тем та цікавих ідей. А допомогла у цьому запрошена гостя Ольга Широка, яка представляє громадські організації «Ф.А.К.Э.Л.-П.О.Р.Т.О.С.» та «Тверезу Україну». Вона у якості досвідченого експерта досить простою та зрозумілою мовою для підлітків розповіла присутнім про сучасні наукові дослідження та їхні практичні результати на тему щастя.
Цілком з об’єктивних причин тоді, на початку канікул, деякі наші соціально активні автори не змогли побувати на занятті. Отож, тепер на початку нового навчального року, ще одному нашому автору Катерині Псарьовій вручено диплом за популяризацію ідей людяності та гуманізму, пошук актуальних тем щастя у літературній творчості, активну участь в суспільно значимих проектах тощо. Дякуємо представникам громадськості та Ользі Широкій і нашим небайдужим читачам !
Будемо сподіватися, що вручені призи (газета про теорію щастя, оригінальна ручка для написання сюжетів та інше) налаштовуватимуть інших авторів та більш дорослих читачів (вчителів, батьків і не тільки) до пошуку щастя в особистому і сімейному житті, у роботі і навчанні, тобто у багатьох повсякденних аспектах…

Леонід ГАПЄЄВ,
керівник гуртка «Точка зору» ЦДЮТ № 5 Харківської міськради





Комментариев нет:

Отправить комментарий