среда, 11 марта 2020 г.




СЮЖЕТИ,
СТВОРЕНІ З НАТХНЕННЯМ

Наприкінці першої декади березня у Харківському художньому музеї фінішувала виставка дитячого малюнку в рамках 17-го всеукраїнського фестивалю дитячої творчості «Малюємо українські пісні», де шанувальників мистецтва чекали справжні весняні сюрпризи від юних авторів творів учасників конкурсу. Вони представляли різні освітні заклади Харківщини музичної, художньо-естетичної орієнтації, різні гуртки позашкільної освіти.
Добре те, що яскраві позитивні враження від побаченого залишаються з нами надовго. Не тільки у пам’яті чи уяві. Бо завдяки простим сучасним технологіям і можливостям фотографії усі зацікавлені та не байдужі глядачі, які не встигли потрапити на виставку, зможуть бодай частково це побачити зараз. До речі, в якості юного фотокореспондента спробувала себе 8-річна Софія Гапєєва, учасниця гуртка «Моя майбутня професія» ЦДЮТ № 5 з Харкова.
Важко у короткому репортажі пригадати імена усіх авторів. Але без сумніву їхні сюжети, які комусь вже знайомі або навпаки ви побачите вперше, створені з натхненням. Отож, цікавого вам перегляду.

Леонід ГАПЄЄВ,
керівник гуртка «Моя майбутня професія» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міськради

фото: Софія ГАПЄЄВА


































Комментариев нет:

Отправить комментарий