понедельник, 24 февраля 2020 г.




ГЕРОЇЗМ СЬОГОДЕННЯ
УЛАСА САМЧУКА

«Героїзм сьогодення — віднайдений рай Уласа Самчука». Під такою назвою відбулося пізнавально-ігрове заняття у формі дискусійного клубу з нагоди 115-ї річниці з дня народження відомого у світі журналіста, письменника, публіциста, громадського діяча і просто національно свідомої людини, чиє ім’я поки ще залишається не відомим для читачів Слобожанщини.

Що таке героїзм не з плакатів чи підручників, а у житті митця і кожної людини ? Відповіді на ці та інші питання шукали під час проведення дискусійного клубу «Героїзм сьогодення — віднайдений рай Уласа Самчука». Вперше старшокласники відкрили для себе поняття героїзму у конкретних його творах. Це відбулося під час заняття гуртка «Моя майбутня професія» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міськради на базі 126-ї школи. Окрім гуртківців, запросили і учнів 8-го класу.
Багато дискусійних питань обговорили під час цього літературно-публіцистичного і науково-практичного дослідження. Адже ознайомлення із творчістю Уласа Олексійовича Самчука створює чудове підґрунтя для сучасного національно-патріотичного виховання нашої молоді, коли втілюємо у життя традиційні, нові та інноваційні форми занять української освіти.

Леонід ГАПЄЄВ,
керівник гуртка «Моя майбутня професія» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міськради







Комментариев нет:

Отправить комментарий