вторник, 19 ноября 2019 г.





ЗНАЙОМІ ОБЛИЧЧЯ?
І ТЕКСТ БЕЗ КУПЮР

Нещодавно ми розповіли про цікаву, змістовну і креативну екскурсію, яка відбулася наприкінці осінніх шкільних канікул. Тоді учасники гуртків позашкільної освіти «Точка зору» і «Моя майбутня професія» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міськради, які пробують себе у літературній творчості і практичній журналістиці, вперше у житті потрапили до редакції газети «Трибуна трудящих» ― найстарішої газети Слобожанщини, по-справжньому народної і популярної серед широкого загалу читачів Харківщини. А ще ексклюзивно (із перших вуст) почули цікаві розповіді відповідального редактора Василя Чигрина про історію і сьогодення універсальної та складної, водночас неповторної і живої професії журналіста. І ось тепер ця подія про нашу молодь несподівано увійшла до літопису сьогодення.
Під час заняття наші юні автори отримали свіжі примірники газети № 58 (без купюр) за 15 листопада на згадку, радісно показували фотографії із знайомими обличчями вчителям та однокласникам. Адже «Трибуна трудящих» сьогодні зорієнтована на сучасних і вдумливих, не байдужих до життя читачів, а тому постійно модернізується і вдосконалюється.

Леонід Гапєєв,
керівник гуртків «Точка зору» та «Моя майбутня професія» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міськради, член Національної спілки журналістів України

фото автора



Комментариев нет:

Отправить комментарий