суббота, 9 ноября 2019 г.




Грамоти за творчі інновації
юним авторам

Цікавою подією для культурно-мистецької і літературної України та Слобожанщини стала участь у четвертому міжрегіональному конкурсі літературної та музичної творчості «Кальміюс-2019» на Донеччині Дмитра Зимовського та Софії Гапєєвої, учасників гуртка «Моя майбутня професія» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міськради.
Цього разу організатори конкурсу ― філантропи з Донеччини ― учитель української мови та літератури ЗОШ № 11 м. Краматорськ, популяризатор читання серед дітей і підлітків Оксана Проселкова та пластун із Краматорська, голова ГО «Культурно-освітня фундація «Лібері Лібераті» Максим Потапчук вперше започаткували спеціальну номінацію для юних і молодих авторів до 16 років.
Напевно, кожен автор прагне до визнання серед шанувальників і прихильників. І наші юні публіцисти, попри велику конкуренцію серед дорослих досвідчених авторів, пробують себе у літературній творчості. Приємно згадати, що наших авторів нагороджено грамотами за участь у суспільно важливому проекті, мотивацію читачів до неформальних засад національно-патріотичного виховання, популяризацію серед молоді культури дозвілля. А ще — за творчі інновації та оригінальність позитивних сюжетів, що спонукають читачів до подальших цікавих роздумів; популяризацію серед молоді загальнолюдських цінностей на засадах гуманізму.
Леонід Гапєєв,
керівник гуртка «Моя майбутня професія» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міськради

На фото: вручення грамот юним авторам під час цікавої екскурсії до однієї з найстаріших газет Харківщини «Трибуна трудящих»





Комментариев нет:

Отправить комментарий