четверг, 20 июня 2019 г.




ПОДЯКА
ВІД ГРОМАДСЬКОСТІ

З нагоди Дня Конституції України та напередодні закінчення варто згадати про те, що кожен має право на свободу вираження поглядів та вільний розвиток особистості. Це стосується творчості учнів та їхніх наставників, популяризації великої освітянської роботи серед широкого загалу. Для нас сьогодні є важливим зворотній зв’язок із усіма небайдужими представниками громадянського суспільства, які теж роблять свій внесок у розвиток суспільно значимих проектів. Одним із них є XХІ міський фестиваль образотворчого мистецтва "Весни Радості Світла", в якому успішно виступила учасниця гуртка «Моя майбутня професія» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міської ради Діана Шерстюк.

Фестиваль відбувся у Харківській державній академії дизайну і мистецтв і Харківській міській спеціалізованій музично-театральній бібліотеці ім. К.С. Станіславського. Основна його мета — це створення умов для розкриття нових талантів, естетичного виховання підростаючого покоління в дусі Краси, Радості і Світла.
Нещодавно на адресу керівництва Центру дитячої та юнацької творчості № 5 надійшов лист від оргкомітету фестивалю, лідера ГО «Психокультура», а в минулому теж педагога позашкільної освіти Андрія Івановича Халіна. Він висловив подяку педагогу ЦДЮТ № 5 Гапєєву Леоніду Володимировичу за популяризацію ідеї фестивалю серед молоді, сприяння в активній участі в заходах Фестивалю і естетичне виховання підростаючого покоління, зокрема учасниці гуртка «Моя майбутня професія» Діані Шерстюк. Адже формування позитивного гуманістичного світогляду сучасної молоді є важливою місією нової української школи, позашкільних закладів та громадянського суспільства.






Комментариев нет:

Отправить комментарий