вторник, 15 января 2019 г.




УКРАЇНСЬКІ КНИЖКИ — У ГОСТІ
ДО ШКОЛИ

Під такою позитивною символічною назвою відбулося ігрове й пізнавальне заняття гуртка «Точка зору» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міськради на базі 136-ї школи.

Під час шкільних канікул нашим учням хочеться чогось нового і цікавого. Ті гуртківці, які в ці снігові зимові дні не покинули рідних домівок на Слобожанщині, змогли відчути несподіваний цікавий і приємний сюрприз. Адже сучасні українські та європейські книжки із цікавими персонажами завітали до нас у гості безпосередньо на заняття гуртка до школи.
«Лисичка йде до бібліотеки» (серія «Маленьке диво», автори Лоренц Паулі і Катрін Шерер, переклад з англійської 2016 р.), «Балакуче яблуко та інші історії» (автор Юрій Винничук, 2017 р.)… Вже самі їхні назви налаштовують на добрий гумор, позитивні роздуми та креатив. У такий ігровий інноваційний спосіб серед наших читачів-гуртківців формуємо засади критичного мислення та розвиваємо творчу особистість. До речі, для допитливих і небайдужих дітей та дорослих відкрию маленький секрет педагога і тата. Ці сюжети додатково почитали ми з дітьми ще й вдома. Бо вони цікаві, оптимістичні, знімають стрес і спонукають нас до позитивних творчих роздумів…
На завершення хочеться подякувати співробітникам Харківської обласної бібліотеки для дітей за чудову можливість безкоштовного ознайомлення із сучасними українськими та європейськими виданнями. Читайте і насолоджуйтесь, бо сюжети цих книжок того варті.

Леонід Гапєєв,
керівник гуртка «Точка зору» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міськради





Комментариев нет:

Отправить комментарий