четверг, 24 января 2019 г.




НАЙЦІКАВІШІ МІСЦЯ УКРАЇНИ

Цікава й пізнавальна творча гра з такою назвою відбулася під час заняття гуртка «Моя майбутня професія» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міськради на базі 126-ї школи з нагоди 100-ліття Дня Соборності України.
Старшокласники із 7-б та 7-в класів взяли участь у своєрідній фото-екскурсії, дізналися чимало цікавого про історією та сьогоденням різних куточків нашої країни. Любов до Батьківщини можна виховувати по-різному. Головна ідея цього заходу — надати можливість сучасним підліткам більше дізнатися про цікаві місця для екскурсій в Україні. А ще учасники гри змогли спробувати себе у дебатах, продемонстрували перед присутніми свої читацькі і слухацькі здібності. Ця справа викликала у старшокласників жвавий інтерес до професій, пов’язаних із туризмом, завдяки яскраво оформленим сучасним книгам із серії «Моя Україна»: «Замки та фортеці України» та «Найцікавіші місця України».
Під час неформального ознайомлення із цікавими місцями для подорожей Україною слобожанці виявили не абиякий інтерес до Львівщини, Волині, Закарпаття, Донеччини, Чернігівщини. Оригінальні і дещо незвичні мандри рідною країною за допомогою такої креативної фото-екскурсії формують сучасні компетентності учасників освітнього процесу і розвивають світогляд.

Леонід Гапєєв,
керівник гуртка «Моя майбутня професія» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міськради













Комментариев нет:

Отправить комментарий