четверг, 24 января 2019 г.



ФОТО-МАНДРИ УКРАЇНОЮ

Цікава й пізнавальна фото-екскурсія з нагоди 100-ліття Дня Соборності України відбулася під час заняття гуртка «Точка зору» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міськради на базі 136-ї школи.
Любов до рідної країни можна виховувати по-різному. У чому ж головна ідея цього заходу? За задумом педагога гуртка «Точка зору» сучасним дітям і підліткам варто більше дізнаватися про цікаві місця для екскурсій в Україні. Адже це є водночас нашою історією та сьогоденням. Таку можливість мали наші читачі, завдяки яскраво оформленим сучасним книгам із серії «Моя Україна»: «Замки та фортеці України» та «Найцікавіші місця України». Під час жвавого і неформального ознайомлення із цікавими місцями для подорожей Україною юні та більш дорослі слобожанці виявили не абиякий інтерес до Львівщини, Волині, Закарпаття і не тільки. А ще підтримала цю класну ідею Ганна Чернишенко, вчитель біології та хімії із 20-річним стажем роботи у рідній школі, а нині педагог-вихователь групи подовженого дня. Адже Ганна Дмитрівна теж поділилася своїми враженнями та спогадами відвідання різних цікавих місць в Україні.
Кожен із учасників заходу обрав свої улюблені місця для мандрів Україною. І коли наші молоді співвітчизники дізнаються про це вперше, то можливо дехто з них разом із батьками у майбутньому зможе втілити свою мрію у життя. Адже мандри рідною країною, нехай і за допомогою такої креативної фото-екскурсії розвивають світогляд, збагачують культурно і духовно.

Леонід Гапєєв,
керівник гуртка «Точка зору» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міськради, член Національної спілки журналістів України









Комментариев нет:

Отправить комментарий