воскресенье, 7 апреля 2019 г.



МУЗИКА З КРЕАТИВОМ !

Ідея популяризації музичної культури серед широкого загалу знайшла своє досить несподіване втілення у життя в Харкові. А бажаючі учасники гуртка «Моя майбутня професія» ЦДЮТ № 5 Харківської міськради відвідали цікаві виступи з концертом у проекті «ArtPiano» в рамках Kharkiv Music Fest. Захід організований нашими колегами — педагогічним колективом ДМШ № 3 ім. М.В. Кармінського.
Відкриємо маленький секрет: деякі з юних артистів музичних жанрів також відвідують заняття гуртка «Моя майбутня професія», де займаються літературною творчістю.
Для виступів музикантів в рамках фестивалю організатори обрали Сумський ринок у Харкові. Артисти та їх шанувальники (батьки, педагоги і не тільки) розташувалися на другому поверсі цієї модернової сучасної будівлі. Саме там відбувалися концертні виступи, які могли побачити й почути пересічні глядачі. Серед різноманітного класичного, сучасного й фольклорного репертуару свою професійну майстерність яскраво продемонстрували присутнім юні виконавці під час сольних та групових виступів.
Словом, Kharkiv Music Fest ― цікавий творчий експеримент та справжня музика із креативом !
Леонід ГАПЄЄВ,
керівник гуртка «Моя майбутня професія»
ЦДЮТ № 5 Харківської міськради
Фото автора
















Комментариев нет:

Отправить комментарий