четверг, 11 апреля 2019 г.




НАГОРОДЖЕНО АВТОРА І ПЕДАГОГА

Цікавою подією для культурно-мистецької Слобожанщини стала участь у четвертому міжрегіональному конкурсі літературної та музичної творчості «Кальміюс-2019» на Донеччині різних учасників гуртків «Моя майбутня професія» та «Точка зору» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міської ради (м. Харків). Організатори конкурсу Оксана Проселкова та Максим Потапчук започаткували спеціальну номінацію для юних і молодих авторів, що стимулюватиме й мотивуватиме молодь не боятися спробувати власні сили у таких проектах та розвиватися у літературній творчості.
Приємно зазначити, що організатори конкурсу не обминули увагою клопітку роботу педагога Гапєєва Леоніда Володимировича, керівника гуртків «Моя майбутня професія» та «Точка зору» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міської ради. Йому видали подяку за підготовку для участі в конкурсі молодих авторів, виховання любові до української мови серед підлітків, впровадження сучасних гуманістичних ідей у літературній творчості молоді, висвітлення актуальних проблем сьогодення; а також за популяризацію серед молоді загальнолюдських цінностей, ідей добра та гуманізму, соціально активної життєвої позиції в контексті мотивації учнів та читачів до неформальних засад сучасного національно-патріотичного виховання, оригінальне художньо-публіцистичне втілення авторами ідеї відповідального ставлення до власного життя.
Тепер відкриємо один секрет. Леонід Гапєєв протягом навчального року не тільки толерантно організовував молодь створювати власні сюжети для «Кальміюсу», але й сам писав різні тексти. І, нарешті, приємний сюрприз знайшов свого власника. Нещодавно автор Леонід Гапєєв одержав свою нагороду: диплом ІІІ ступеня конкурсу літературної та музичної творчості «Кальміюс» у номінації «Поезія та проза для дітей» за підтримки Віце-прем’єр-міністра України з гуманітарних питань В’ячеслава Кириленка.





Комментариев нет:

Отправить комментарий