воскресенье, 7 апреля 2019 г.




СОЛОДКА КНИЖКА
НА МАЙБУТНЄ

Цікавою подією для культурно-мистецької Слобожанщини стала участь у четвертому міжрегіональному конкурсі літературної та музичної творчості «Кальміюс-2019» на Донеччині Софії Гапєєвої, учасниці гуртка «Моя майбутня професія» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міської ради (м. Харків). Цього разу організатори конкурсу Оксана Проселкова та Максим Потапчук започаткували спеціальну номінацію для юних і молодих авторів.
Веселе оповідання 7-річної Софії під назвою «Солодка книжка на майбутнє» згодом продовжило цю ідею позитивних сюжетів очима дітей. Юна авторка ще створила пару мініатюр із власними малюнками.
Сьогодні приємно привітати авторку збірки коротких оповідань «СМАЧНІ СПРАВИ НА МАЙБУТНЄ» в номінації «Публіцистика». Софію Гапєєву нагороджено грамотою за участь у суспільно важливому проекті, творчі інновації та оригінальність позитивних сюжетів, що спонукають читачів до подальших цікавих роздумів. А також за популяризацію серед молоді загальнолюдських цінностей, формування правової культури серед дорослих читачів та підлітків на засадах гуманізму.

Леонід Гапєєв,
керівник гуртка «Моя майбутня професія» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міськради





Комментариев нет:

Отправить комментарий