вторник, 19 марта 2019 г.



КНИГА, ЯКА ВМІЄ ГОВОРИТИ

Актуальною і цікавою подією для культурно-мистецької Слобожанщини стала участь у четвертому міжрегіональному конкурсі літературної та музичної творчості «Кальміюс-2019» на Донеччині 9-річної харків’янки ТЕТЯНИ НЕПОЧАТОВОЇ, учасниці гуртка «ТОЧКА ЗОРУ» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міської ради, учениці 136-ї школи. Цього разу організатори конкурсу Оксана Проселкова та Максим Потапчук започаткували спеціальну номінацію для юних авторів.
У номінації «Публіцистика» авторку кумедної історії «КНИГА, ЯКА ВМІЄ ГОВОРИТИ» нагороджено грамотою за участь у суспільно важливому проекті, творчі інновації та оригінальність позитивного сюжету, що спонукає до подальших життєвих роздумів; популяризацію серед молоді загальнолюдських цінностей, формування правової культури серед дорослих читачів та підлітків на засадах гуманізму, поваги і толерантності.
Отож, Книга, яка вміє говорити цілком заслуговує на те, щоби стати популярною серед сучасної української молоді, а також серед молодих і більш дорослих читачів.
Леонід Гапєєв,
керівник гуртка «Точка зору» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міськради




Комментариев нет:

Отправить комментарий