пятница, 5 июня 2020 г.



ДЕБЮТ У  «ТРИБУНЦІ»

ГРОМАДЯНСЬКА 
ЖУРНАЛІСТИКА ― ДІЄ !

Карантинні реалії не стали обмеженням у дієвій творчій роботі для юних кореспондентів. Попри велике інформаційне перевантаження університетськими завданнями для першокурсниці, майбутнього економіста, наш студкор Ольга Зеленевич з гуртка «Моя майбутня професія» ЦДЮТ № 5 міста Харкова наполегливо продовжує самовдосконалюватися у практичній громадянській журналістиці серед молоді. Бо цей напрямок сьогодні є доволі популярним у медіаосвіті.
«Вимушена самоізоляція»… Ці вирази ми сьогодні чуємо дуже часто чи не на кожному кроці. А Оля ще й ділиться власними публіцистичними роздумами і порадами із читачами газети. І, користуючись нагодою, напередодні нашого професійного свята Дня журналіста, хочу висловити слова вдячності на адресу Василя Васильовича ЧИГРИНА, відповідального редактора обласної газети «Трибуна трудящих» за активну громадянську позицію, висвітлення актуальних тем професійного розвитку і становлення сучасної молоді. Саме про ці актуальні проблеми Ольга Зеленевич  написала у  своїй статті, опублікованій у 20-му номері видання. До речі, автор цього репортажу і педагог, згадуючи свої студентські роки, теж спробував себе у ролі студкора (студента-кореспондента) газети «VIVAT LEХ!», і своє редакційне посвідчення досі зберігає…
А нині привітаємо нашу авторку Ольгу Зеленевич  із дебютом. Її матеріал побачив світ саме напередодні Дня журналіста.  І, насамкінець, ще один цікавий факт. У нинішніх умовах карантину «Трибунка» не ховається від читача «у самоізоляції», а навпаки продовжує виходити «в ефір», тобто постійно радує читача новим друкованим контентом, бо є відкритою для людей. Адже громадянська журналістика сьогодні ― діє.

Леонід Гапєєв,
керівник гуртка «Моя майбутня професія» ЦДЮТ № 5, м. Харків,
член Національної спілки журналістів України




Комментариев нет:

Отправить комментарий