суббота, 20 июня 2020 г.


Музей під відкритим небом:
екскурсія віртуальна, задоволення реальне!

Колись автор цих рядків побував там на екскурсії ще у студентські часи, а яскраві враження залишилися на довгі роки. Тому виникла ідея поділитися можливістю дізнатися про цікаве із нашими молодими гуртківцями та їхніми батьками. Ось так втілюємо неформально і змістовно засади сучасного національно-патріотичного виховання. Цілком реально і абсолютно безкоштовно усі охочі і не байдужі змогли відвідати Національний музей народної архітектури та побуту України.
Він розташований на мальовничій околиці Києва, поблизу селища Пирогів. За свою вже сорокарічну історію він прийняв мільйони відвідувачів. Фондова збірка Музею налічує понад 70 тисяч експонатів. На території розміщено близько 300 пам'яток народної архітектури, датованих XVI − XX століттями.
Слобожанщина, Наддніпрянщина, Полісся, Подялля, Карпати і не тільки. Кожна мала Батьківщина нашої великої української родини, кожен регіон у різні пори року маю свою неповторну велич і красу. Варто подивитися і помандрувати Україною, тоді навіть захочеться плакати чи радіти, дивуватися і посміхатися тим, наскільки наша рідна країна дійсно багата своєю культурою та історією. І все це можна сприймати тепер більш сучасно. Завдяки таким екскурсіям в режимі онлайн.
А ще чудовий відеоряд і класне музичне оформлення додатково створюють позитивний настрій. Отож, долучайтеся до безкоштовної екскурсії онлайн https://www.youtube.com/watch?v=em8XYLdRm4Q, і отримаєте цілком реальні незабутні враження від побаченого.

Леонід Гапєєв,
керівник гуртків «Моя майбутня професія», «Точка зору» ЦДЮТ № 5, Харків


(фото автором зроблено під час віртуальної екскурсії)




























Комментариев нет:

Отправить комментарий