вторник, 7 мая 2019 г.




CУСПІЛЬНА УВАГА
НАПЕРЕДОДНІ ДНЯ СІМ’Ї


Сьогодні кожен із старшокласників по-різному привертає до себе увагу. Свої мирні заклики до суспільства про покращення життя, про тверезість як загальнолюдську цінність та й взагалі цікаві роздуми про родину знайшли своїх прихильників. І підтвердженням цих слів є перші творчі проби пера учасника гуртка «Моя майбутня професія» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міської ради і водночас представника багатодітної родини, учня 126-ї школи ВОЛОДИМИРА НАГОРНЮКА. Цього разу Володя спробував свої сили одразу у двох номінаціях «Поетичний старт» та «Публіцистика» у четвертому міжрегіональному конкурсі літературної та музичної творчості «Кальміюс-2019» на Донеччині.
Молодого автора нагороджено грамотою за участь у суспільно важливому проекті, висвітлення актуальних проблем сьогодення, популяризацію у літературній творчості засад тверезості та соціально активної життєвої позиції серед молоді, вдале художньо-публіцистичне й позитивне втілення ідеї здорової щасливої родини, збереження сімейних цінностей та відповідального ставлення до власного життя в контексті сучасного національно-патріотичного виховання.
Напевно, багатьом сучасним авторам завжди приємна суспільна увага до творчості. А напередодні дня сім’ї можна побажати усім нам, і дітям, і дорослим, приділяти час для цікавого і змістовного сімейного спілкування. Бо, хто знає, можливо саме в такий спосіб ми зможемо краще пізнати і почути дитину, спонукаючи її до подальшої творчості…
Леонід Гапєєв,
керівник гуртка «Моя майбутня професія» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міськради,
фото автора










Комментариев нет:

Отправить комментарий