вторник, 3 декабря 2019 г.




ЩАСЛИВІ РАЗОМ !

В рамках всеукраїнського благодійного туру, що мандрує 20-ма містами України, Харків став 11-м, де відбувся показ Різдвяної кантати «Щасливі разом». Ця музично-театралізована вистава від ГО «Всеукраїнське Молодіжне Спілкування» відбулася у Палаці студентів НТУ «ХПІ».

Спочатку прозвучала опера про Ізраїль 2000 років тому: історія народження Ісуса у маленькому містечку Віфлеємі. Перед 2-ю дією вистави пролунала цікава розповідь про те, як ми можемо мати теплі та щасливі взаємовідносини у родині. Як створити довірливі стосунки із рідними? Варто частіше спілкуватися з членами родини, не ображати один одного. Про це розповідав міжнародний експерт з гуманітарних питань та соціальної політики державного управління республіки Корея пан Сок.
У 2-му акті був показаний мюзикл ― інтерпретація класичної казки Г. Андерсена «Дівчинка з сірниками». Ця зворушлива історія у супроводі відомих різдвяних композицій нагадує нам про істинну цінність родини. А вже після завершення вистави всі охочі мали можливість у фойє Палацу студентів зробити світлини з акторами, які були задіяні у цьому дійстві.
Такі заходи вчать нас залагоджувати стосунки у сім’ях через розмови, розуміти те, що родина — це важливо. Особисто була дуже вражена, що на виставу прийшли сім’ї з дітьми. Зала була заповнена вщент. Були навіть додаткові, приставні місця.
Я б рекомендувала приходити на такі заходи всім, від малечі, до людей похилого віку. Адже тоді ми відчуємо як бути щасливими разом!

ЕЛІНА ДРОБКО, 
учасниця гуртка «Моя майбутня професія» Центру дитячої та юнацької творчості № 5 Харківської міськради, 
громадський кореспондент 







Комментариев нет:

Отправить комментарий